Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/hivernacle-barcelo.com/web/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Avís legal

PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

En Hivernacle Barceló, adoptem les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les seves dades de caràcter personal, d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34 / 2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Per navegar per www.hivernacle-barcelo.com no es necessita subministrar cap dada personal. Per tant, com a usuari vostè pot fer una visita totalment anònima. Solament en el moment de realitzar la seva inscripció al nostre Formulari de Contacte i subscriure al Newsletter o al Bloc, demanarem la seva adreça de correu electrònic i les seves dades.

Totes les dades recollides en el moment de realitzar aquestes accions són estrictament confidencials. En omplir els formularis d’aquesta web, el dipositant dóna el seu consentiment perquè les dades facilitades puguin ser comunicades a Hivernacle Barceló, que els utilitzarà exclusivament per personalitzar les seves posteriors visites a www.hivernacle-barcelo.com, realitzar els serveis que ens sol·liciti com a client, facilitar-li informació publicitària o ofertes comercials dels seus productes i serveis i enviar-li informació sobre notícies, promocions, invitacions i comunicacions comercials sobre la nostra web que puguin resultar-li d’interès. En cap cas aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer o empreses alienes a Hivernacle Barceló.

En compliment del que disposa l’esmentada Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vostè podrà en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, simplement enviant-nos un correu electrònic a info@hivernacle-barcelo.com. Si rep alguna comunicació de Hivernacle Barceló sense haver-se registrat en el nostre sistema o sense haver donat el seu consentiment exprés a dit registre, si us plau, envieu un correu a info@hivernacle-barcelo.com sol·licitant la cancel·lació de la seva adreça electrònica del nostre sistema.